FINANȚARE

FINANȚARE

Finanțare pentru modelul tău Tesla prin Teslounge Financial Services

Finanțare pentru modelul tău Tesla prin Teslounge Financial Services

Capitalul de lucru este extrem de important pentru orice companie, iar din acest motiv, persoanele juridice accesează tot mai des un serviciu de finanțare pentru achiziționarea automobilelor, precum leasingul operațional sau leasingul financiar.

Accesând programele de finanțare oferite de Teslounge Bucharest prin intermediul partenerilor noştri de încredere, beneficiezi de flexibilitatea serviciilor de leasing. Astfel ai posibilitatea de a intra înt-un mod facil în posesia modelului tău preferat.

Rapid şi fără proceduri complicate, consultanții noştri te vor ajuta cu întocmirea dosarului de finanţare, înmatricularea automobilului şi toate aspectele legate de asigurarea CASCO. 

Aprobarea dosarului se realizează rapid, iar ratele de leasing sunt flexibile și adaptate nevoilor tale în functie de programul și perioada de finanțare alese.

În caz de urgență, conform prevederilor legale, poţi opta pentru amânarea ratelor pe o perioadă de maximum 6 luni.

Alege modelul pentru finanțare

MODEL S

MODEL S

MODEL 3

MODEL 3

MODEL X

MODEL X

MODEL Y

MODEL Y

În curând - mai multe detalii despre model și comenzi în showroom

Leasing operațional

Leasing operațional

Leasingul Operaţional oferit de Teslounge Bucharest prin intermediul partenerilor noștri vine în întâmpinarea persoanelor juridice cu oferte personalizate în funcție de nevoile companiilor.

Spre deosebire de leasingul financiar, contractând acest tip de leasing vei plăti doar pentru utilizarea automobilului pe care îl foloseşti efectiv pe perioada contractului.

Automobilul contractat nu este înregistrat ca mijloc fix, astfel cheltuiala este 100% deductibilă, iar la finalul perioadei contractuale, înapoiezi automobilul fără a avea alte obligații.

Un automobil contractat în leasing operational nu poate fi achiziționat la finalul perioadei contractuale.

Valoarea ratei aferente modelului se realizează în funcție de perioadă, avans și numărul de kilometri.

Echipa Teslounge Bucharest se va ocpua de întocmirea dosarului de finanţare, înmatricularea automobilului şi de toate aspectele legate de asigurarea CASCO.  

Newsletter

Ține pasul cu tehnologia. Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile din showroom-ul Teslounge Bucharest.

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | inchide